ByggVesta säljer en fastighet i Uppsala till Lansa - ByggVesta

ByggVesta har sålt fastigheten Rosendalsfältet i Uppsala

Ett flerbostadshus med färgglad muralmålning på fasaden

Lansa Fastigheter utökar sitt fastighetsbestånd i Uppsala genom att förvärva en fastighet med 98 bostäder i Uppsala. Säljare är ByggVesta.

”ByggVesta säljer en fastighet i Uppsala för att möjliggöra ytterligare satsningar i våra befintliga områden och fastigheter, samt fortsatt utveckling av nya bostäder och vårt ägande på ett stabilt och lönsamt sätt framöver. Vi kommer att fortsätta vara en pålitlig aktör som driver utvecklingen av hållbara hyresrätter och studentbostäder till rimliga hyror i landets större städer.

Affären omfattar en fastighet med 98 hyreslägenheter på 1–4 rum och kök, samt en lokal. Fastigheten färdigställdes 2020. Detta blir Lansas andra fastighet i det moderna och expansiva området Rosendal i Uppsala. Tillträde till fastigheten sker den 2 september i år.

”Vi är mycket glada över att kunna utöka vår portfölj i Uppsala, en stark ort som passar väl in i vår långsiktiga strategi. Vår expansion sker nu huvudsakligen genom förvärv av fastigheter på de orter vi redan är etablerade, vilket inte bara stärker vår närvaro utan också gör det möjligt för oss att erbjuda våra kunder en lokal organisation, säger Claes Malmkvist, vd för Lansa.

Kundservice